test

Uwmondkapjesbestellen

Voorkom boetes in het OV per 1 juni 2020

Wegwerp mondkapjes

 

Wilt u wegwerp mondkapjes gebruiken? Dan kunt u ze bij ons eenvoudig en voordelig bestellen. Vanwege het coronavirus is het sinds 1 juni verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen als je gaat reizen in het openbaar vervoer. Doe je dit niet, dan riskeer je een fikse boeten. Bij ons vindt u een ruime voorraad aan wegwerp mondkapjes die continu wordt aangevuld. We hebben niet alleen wegwerp mondkapjes, maar ook herbruikbare. Naast het dragen van mondkapjes is het ook belangrijk om grondig en vaak je handen te wassen. Bij ons vindt u ook desinfecterende handgel. U weet dus zeker dat u goed beschermd op pad gaat.

 

Online bestellen

 

Gaat u liever nog niet de deur uit voordat u mondkapjes in huis heeft? Geen zorgen, want bij ons kunt wegwerp mondkapjes snel en gemakkelijk online bestellen. Als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, worden uw mondkapjes dezelfde dag nog verzonden. Wij verzenden via PostNL en je ontvangt een track en trace code van ons om je pakket te volgen. De verzendkosten bedragen € 7,50 per bestelling voor pakketpost en € 2,95 per bestelling voor brievenbuspost. Wij hebben een grote voorraad, dus u weet zeker dat wij uw mondkapjes kunnen leveren.

 

Goede bescherming

 

Bent u op zoek naar een 3-laags non-woven lichtblauw mondkapje? Dan bent u bij ons goed. Deze niet-medische mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik. Ze worden geleverd in een handige doos met vijftig stuk en zijn voorzien van een elastisch koord voor bevestiging achter de oren. Deze wegwerp mondkapjes mogen bijvoorbeeld gebruikt worden in het openbaar vervoer, maar ook in vliegtuigen. Ze zijn daarnaast ook geschikt voor mensen met een contactberoep, zoals kappers, schoonheidsspecialisten en masseurs. Zij kunnen met onze mondkapjes goed beschermd aan het werk.

 

Gebruik

 

Hoe gebruikt u een wegwerp mondkapje? De overheid adviseert om 1 mondmasker te gebruiken per vervoersbeweging. Als je ‘s ochtends met de bus of trein reist en ‘s middags weer, betekent dat je dan twee mondkapjes dient te gebruiken. Een voor in de ochtend en een voor in de middag. Onze 3-laags mondkapjes voldoen aan alle eisen van de overheid betreffende het gebruik in het openbaar vervoer. U mag alleen niet-medische mondkapjes gebruiken, ook daar wordt streng naar gekeken. Wilt u precies weten hoe het zit? Veelgestelde vragen over mondkapjes kunt u vinden op de website van Rijksoverheid. Heeft u vragen over onze wegwerp mondkapjes? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.