test

Uwmondkapjesbestellen

Voorkom boetes in het OV per 1 juni 2020

Niet medische mondkapjes

 

Niet medische mondkapjes zijn verplicht om te dragen in het openbaar vervoer. Zorg daarom dat u zelf een voorraad heeft. Niet medische mondkapjes kopen kan heel eenvoudig online bij uwmondkapjesbestellen.nl. Bij ons vindt u diverse soorten beschermingsmiddelen voor een optimale bescherming van uw gezicht. Onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de richtlijnen van de Rijksoverheid. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, hierdoor hoeft u niet lang te wachten. U ontvangt uw mondkapjes binnen 1 tot 2 werkdagen thuis. Mocht u vragen hebben over niet medische mondkapjes, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Wat voor mondkapjes zijn er allemaal?

 

Wij bieden diverse soorten beschermingsartikelen voor een optimale bescherming van uw gezicht en luchtwegen. Of u nu op zoek bent naar een herbruikbaar mondkapje of weggooi mondkapjes, bij ons vindt u het allemaal. Veel mensen gingen u al voor en kochten bijvoorbeeld een 3-laags herbruikbaar mondkapje. Dit is geen medisch mondkapje en mag worden gebruikt in het openbaar vervoer en in vliegtuigen. U kunt ook wegwerp mondkapjes bij ons kopen. Wilt u tegen een voordelige prijs goede niet medische mondkapjes kopen? Bekijk dan ons assortiment aan beschermingsartikelen.

 

Waar moet een mondkapje aan voldoen?

Zoals u vast al gehoord heeft, is de vraag naar mondkapjes groot. Zeker nu het verplicht is om niet medische mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer. Maar waar moet een mondkapje aan voldoen? Er zijn zoveel verschillende soorten in omloop. De meeste mondkapjes worden in het dagelijks leven gebruikt tegen schadelijke stoffen of stof. Er zijn ook mondkapjes die worden gebruikt om ziektes en de verspreiding van virussen te voorkomen. In deze categorie wordt weer onderscheidt gemaakt tussen medische mondkapjes en niet medische mondkapjes. De naam zegt het al, de medische mondkapjes zijn voor het zorgpersoneel en niet medische mondkapjes zijn voor de consument. Wij leveren de niet medische en herbruikbare mondkapjes voor consumenten en mensen met een contactberoep zoals kappers en masseurs.

Verplicht een mondkapje

Vanaf 1 juni 2020 is het in Nederland verplicht om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer en het vliegtuig. Ook mensen met een contactberoep, zoals kappers, nagelstylisten en masseurs, kunnen onze mondkapjes veilig gebruiken tijdens hun werk. Wij hebben veel mondkapjes op voorraad. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden! Wij verzenden via PostNL en je ontvangt een track en trace code van ons om je pakket te volgen. Zo kunt u zo snel mogelijk gebruik maken van uw mondkapje.