test

Uwmondkapjesbestellen

Voorkom boetes in het OV per 1 juni 2020

Mondkapjes kopen

 

Mondkapjes kopen kan heel eenvoudig online bij uwmondkapjesbestellen.nl. Wij bieden diverse soorten beschermingsartikelen voor een optimale bescherming van uw gezicht. Bijvoorbeeld een 3-laags herbruikbaar mondkapje in zwart of wit. Dit is geen medisch mondkapje en mag bijvoorbeeld worden gebruikt in het openbaar vervoer en in vliegtuigen. Dit mondkapje voldoet aan alle eisen van de overheid betreffende het gebruik in het openbaar vervoer. U kunt ook wegwerp mondkapjes bij ons kopen. Wilt u tegen een voordelige prijs goede mondkapjes kopen? Bekijk dan ons assortiment aan beschermingsartikelen.

 

Verplicht een mondkapje

Vanaf 1 juni 2020 is het in Nederland verplicht om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer. Bij ons vindt u medische mondkapjes die geschikt zijn voor gebruik in het openbaar vervoer en het vliegtuig. Ook mensen met een contactberoep, zoals kappers, nagelstylisten en masseurs, kunnen onze mondkapjes veilig gebruiken tijdens hun werkzaamheden. Onze mondkapjes zijn op voorraad. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden! Wij verzenden via PostNL en je ontvangt een track en trace code van ons om je pakket te volgen.

Verschillende soorten mondkapjes

De vraag naar goede mondkapjes is groot. Maar wat is een goed mondkapje? Er zijn zoveel verschillende soorten dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn verschillende soorten mondkapjes met verschillende functies. De meeste mondkapjes worden in het dagelijks leven gebruikt tegen schadelijke stoffen of stof. Er zijn ook mondkapjes die worden gebruikt om ziektes en de verspreiding van virussen te voorkomen. In deze categorie wordt onderscheidt gemaakt tussen medische mondkapjes en niet-medische mondkapjes. De naam zegt het al, de medische mondkapjes zijn eenmalig te gebruiken en niet-medische mondkapjes zijn voor de consument. Wij leveren de niet-medische en herbruikbare mondkapjes.

Goed beschermd

Wilt u snel en eenvoudig mondkapjes kopen? Dan kan dat online bij ons. U bent dan verzekerd dat uw mondkapje voldoet aan de eisen die Rijksoverheid aan mondkapjes voor consumenten stelt. Als u kiest voor een herbruikbaar mondkapje, kunt u deze eenvoudig wassen op zestig graden en weer hergebruiken. De wegwerpmondkapjes worden in dozen van vijftig stuks verkocht. Daarnaast vindt u bij ons ook nog een gezichtsmasker en desinfecterende handgel. U weet zeker dat u goed beschermd bent als u met het openbaar vervoer reist. Of als u een contactberoep hebt en uw klanten wilt helpen. Wilt u meer weten over mondkapjes kopen of advies van ons? Neem dan gerust contact met ons op.