test

Uwmondkapjesbestellen

Voorkom boetes in het OV per 1 juni 2020

Herbruikbare mondkapjes

 

Herbruikbare mondkapjes zijn makkelijk ik gebruik en u heeft er langer plezier van. Bij ons kunt u deze mondkapjes snel en voordelig bestellen. Sinds 1 juni is het vanwege het coronavirus verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen als je gaat reizen in het openbaar vervoer. Als je dit niet doet, riskeer je een boete. Bij ons kunt u terecht voor herbruikbare mondkapjes. We hebben ze in twee kleuren, wit en zwart. We hebben niet alleen herbruikbare mondkapjes, maar ook wegwerp mondkapjes. Naast het dragen van mondkapjes is het ook belangrijk om grondig en vaak je handen te wassen. Bij ons vindt u ook desinfecterende handgel. U weet dus zeker dat u goed beschermd op pad gaat.

 

Wat is een herbruikbaar mondkapje?

 

Bij ons vindt u het drielaags herbruikbaar mondkapje. De naam zegt het al: het mondkapje is meerdere keren te gebruiken en makkelijk uit te wassen. Dit mondkapje wordt geproduceerd in Europa en heeft een inzetstuk voor een filter, voor nog meer bescherming.

Het is verkrijgbaar in zwart of in wit. Het mondmasker heeft drie lagen ademend OEKO-TEX gecertificeerd katoen en dankzij het gebruikte elastan zit het mondkapje altijd comfortabel rond het gezicht. Dankzij een metalen clip kan het strak om de neus worden geplaatst voor nog extra comfort. Daarnaast heeft het mondkapje een stijlvolle uitstraling, terwijl het nog steeds de neus en mond bedekt.

 

Hoe vaak is het mondkapje te gebruiken?

 

Het herbruikbare mondkapje is meerdere keren te gebruiken, maar moet tussendoor wel gewassen worden. De overheid adviseert om 1 mondmasker te gebruiken per vervoersbeweging. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld in de ochtend met het openbaar vervoer reist en in de middag, dat je dan 2 verschillende mondkapjes dient te gebruiken. 1 voor de ochtend en 1 voor de middag. Het herbruikbare mondmasker kan in de wasmachine gewassen worden op 60 graden na ieder gebruik. Er wordt geen filter bij geleverd. Dit is geen medisch mondkapje en mag bijvoorbeeld worden gebruikt in het openbaar vervoer en in vliegtuigen.

 

Goed beschermd

Wilt u snel en eenvoudig herbruikbare mondkapjes bestellen? U bent bij ons dan goed. U bent verzekerd dat uw mondkapje voldoet aan de eisen die Rijksoverheid aan mondkapjes voor consumenten stelt. Als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, worden uw mondkapjes dezelfde dag nog verzonden. Wij verzenden via PostNL en je ontvangt een track en trace code van ons om je pakket te volgen. De verzendkosten bedragen € 7,50 per bestelling voor pakketpost en € 2,95 per bestelling voor brievenbuspost.  Wilt u meer weten over herbruikbare mondkapjes of advies van ons over welk mondkapje u het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op.