test

Uwmondkapjesbestellen

Voorkom boetes in het OV per 1 juni 2020

Goedkope mondkapjes

 

Goedkope mondkapjes koop je online bij uwmondkapjesbestellen.nl. Wij bieden mondkapjes aan voor de beste prijs. En u heeft ze ook nog eens snel in huis. Alle goedkope mondkapjes voldoen aan de richtlijnen van Rijksoverheid. Onze 3-laags mondkapjes bieden bescherming tegen allerlei ziekteverwekkers en hebben een hoog draagcomfort. Nog een voordeel, wij leveren de mondkapjes uit eigen voorraad.

 

Mondkapje verplicht

 

Vanwege het coronavirus zijn mondkapjes sinds 1 juni verplicht in het openbaar vervoer. Voorkom een boete en draag een mondkapje. U mag alleen niet medische mondkapjes dragen. Bij ons vindt u goedkope mondkapjes die aan alle eisen voldoen.

 

Herbruikbare mondkapjes

 

Ons drielaags herbruikbaar mondkapje wordt geproduceerd in Europa en heeft een inzetstuk voor een filter, voor nog meer bescherming. De mondkapjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk zwart en wit. Het mondmasker heeft drie lagen ademend OEKO-TEX gecertificeerd katoen en dankzij het gebruikte elastan zit het comfortabel rond het gezicht. Een metalen clip zorgt ervoor dat het strak om de neus kan worden geplaatst voor extra comfort. Het mondkapje heeft een stijlvolle uitstraling, terwijl het nog steeds de neus en mond bedekt. Dit mondkapje voldoet aan alle eisen van de overheid betreffende het gebruik in het openbaar vervoer.

 

Wegwerp mondkapjes

 

In ons assortiment hebben we ook nog non-woven lichtblauwe mondkapjes. Deze niet medische mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik. Ze worden geleverd in een handige doos met vijftig stuks en zijn voorzien van een elastisch koord, voor bevestiging achter de oren.

Deze niet medische mondkapjes mogen gebruikt worden in het openbaar vervoer en in vliegtuigen. Ze zijn ook geschikt voor mensen die een contactberoep uitoefenen, zoals kappers en schoonheidsspecialisten.

Goede kwaliteit

 

Onze goedkope mondkapjes zijn van zeer goede kwaliteit. Er is niet voor niets veel vraag naar onze mondkapjes. Wij doen er alles aan om de mondkapjes zo snel mogelijk te bezorgen. Wilt u snel goedkope mondkapjes kopen? Dan kan dat online bij ons. U bent dan verzekerd dat uw mondkapje voldoen aan de eisen. Als u kiest voor een herbruikbaar mondkapje, kunt u deze eenvoudig wassen en weer hergebruiken. De wegwerpmondkapjes worden in dozen van vijftig stuks geleverd. Daarnaast vindt u bij ons ook nog een gezichtsmasker en desinfecterende handgel. U weet dan zeker dat u goed beschermd bent als u met het openbaar vervoer reist. Of als u een contactberoep heeft en uw klanten wilt helpen. Wilt u meer weten over onze goedkope mondkapjes of advies van ons? Neem dan gerust contact met ons op.