test

Uwmondkapjesbestellen

Voorkom boetes in het OV per 1 juni 2020

Blauwe mondkapjes

 

Blauwe mondkapjes, ook wel wegwerp mondkapjes genoemd, zijn bij ons eenvoudig te bestellen. Zoals u vast al weet, is het sinds 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen als u reist met het openbaar vervoer of het vliegtuig. Er zijn veel verschillende mondkapjes te verkrijgen, maar blauwe mondkapjes voldoen zeker aan alle eisen die de overheid stelt aan mondkapjes. U weet zeker dat u geen boete krijgt als een wegwerp mondkapje van ons draagt. Bij ons vindt u een ruime voorraad aan blauwe mondkapjes die steeds wordt aangevuld. We hebben niet alleen wegwerp mondkapjes, maar ook herbruikbare mondmaskers. Ook het grondig en vaak wassen van uw handen is van groot belang, zeker als u met het openbaar vervoer reist. Bij ons vindt u ook desinfecterende handgel. U weet dus zeker dat u goed beschermd op pad gaat.

 

Online bestellen

 

Weet u niet waar u goed mondkapjes kunt bestellen en gaat u liever nog niet op pad voordat u mondkapjes in huis heeft? Bij ons kunt u blauwe mondkapjes snel en eenvoudig online bestellen. Als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wij verzenden via PostNL en je ontvangt een track en trace code van ons om je pakket te volgen. De verzendkosten bedragen € 7,50 per bestelling voor pakketpost en € 2,95 per bestelling voor brievenbuspost. Wij hebben een grote voorraad, dus u weet zeker dat wij uw mondkapjes zo snel mogelijk kunnen leveren.

 

Goede bescherming

 

Bent u op zoek naar een 3-laags non-woven blauw mondkapje? Deze hebben wij op voorraad. Deze niet-medische mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik. Ze worden geleverd in een doos met vijftig stuk en zijn voorzien van een elastisch koord voor bevestiging achter de oren. Deze blauwe mondkapjes mogen bijvoorbeeld gebruikt worden in het openbaar vervoer, maar ook in vliegtuigen of op de pont. Voer je een contactberoep uit? Ook dan zijn deze mondmaskers geschikt.

 

Gebruik

 

De overheid adviseert om 1 mondmasker te gebruiken per vervoersbeweging. Als je in de ochtend met de trein of bus reist en in de middag weer naar huis gaat, betekent dat je dan twee mondkapjes dient te gebruiken. Een voor in ‘s ochtends en een voor ‘s middags. Onze 3-laags mondkapjes voldoen aan alle eisen van de overheid betreffende het gebruik in het openbaar vervoer. U mag alleen niet-medische mondkapjes gebruiken, daar wordt streng op gelet. Wilt u precies weten hoe het zit? Veelgestelde vragen over mondkapjes kunt u vinden op de website van Rijksoverheid. Heeft u vragen over onze blauwe mondkapjes? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.